south west karting
ETUSIVU
UUTISET
KARTING
RATA
TAPAHTUMAT
KUVIA
JÄSENEKSI YHTEYSTIEDOT

Kuismanen circuit Paimio                                                                                                                Ympäristölupa

Osoite: Ajurintie 6, 21530 Paimio                                    
Radan aukioloajat:

1.4. - 31.10.
Ma-Su 10-20
Ti,To ja La jaettu kart/moto-päivä

Suljettu arkipyhät ja juhannusaatto

Huoltomatto varikolla pakollinen

Maton tulee olla vähintään auton, tai moottoripyörän kokoinen, mutta mieluummin reilusti isompi ja sellaista materiaalia että mahdolliset rasvaroiskeet eivät pääse maahan. Huoltoauton alla matto on pakollinen vain siinä tapauksessa jos on syytä epäillä että öljyä varikolle pääsee valumaan..Ratamaksut 2019

Huomio!!  Kuljettajan lisäksi tulee paikalla olla AINA toinen henkilö, joka voi hälyttää paikalle apua tarvittaessa!


jäsen
ei jäsen
Kertamaksu(autokohtainen) 
1525
Kausikortti(kuljettajakohtainen)      
kts. alla300

Ratamaksu 25 € / päivä.
Ratamaksu on autokohtainen, eli jos useampi kuljettaja ajaa yhdellä autolla on maksu vain yhdestä autosta.

Kausikortti swk:n jäsen: 150 €,

Kannatuskausikortin voi ostaa hintaan 300€, kuka tahansa, jäsenyydestä riippumatta.

Kausikortti on AINA henkilökohtainen ja oikeuttaa karting auton ajamiseen radalla.
 
Ratamaksut maksetaan Paimion Nesteelle (samalla kadulla radan kanssa), eli käykää matkalla sitä kautta! Siellä täytetään myös ajopäiväkirja sekä saatte kuitin ja autoon liimattavan tarran jonka voitte näyttää mahdolliselle tarkastajalle. Ilman tätä lippua ja tarraa  tarkastaja määrää 150e tarkastusmaksun, joten huolehtikaa siitä että maksut on hoidossa.

Ratamaksun voi maksaa:
1. Käteisellä Paimion Nesteellä
2. Etukäteen tilisiirrolla FI1215903000162634. Viestiksi "Ratamaksu" ja päivämäärä jota maksu koskee sekä ajopäiväkirjaan merkittävän henkilön nimi. HUOM! kuitti näytettävä Nesteellä!
3. Kausikortilla (Kortti näytettävä Nesteellä, ennen kortin toimitusta kuitti maksusta käy kausikorttina).

Kaikkien maksutapojen kohdalla on pakollista käydä Nesteellä! Ilman Nesteen kuittia tarkastaja määrää tarkastusmaksun 150e, vaikka radalla olisi esittää kuitti tilimaksusta tai kausikortti!. Menemällä radalle ilman Nesteen kuittia hyväksyt tarkastusmaksun.

Kausikortti maksetaan seuran tilille. Viestikenttään kirjoitetaan "Kausikortti 2019 ja kuljettajan nimi". Huomaathan, että kausikortti on kuljettajakohtainen ja kertamaksu on autokohtainen. Kertamaksulla voi siis ajaa useampikin kuljettaja, mutta kausikortilla voi ajaa vain kausikorttiin merkitty henkilö.

Jos lunastat kausikortin ennen radalle menoa, ota kuitti maksusta mukaan. Se toimii väliaikaisena kausikorttina kunnes saat kausikorttisi. Voit nopeuttaa prosessia myös laittamalla sähkäpostia jasenasiat@swkfinry.com aiheella kausikortti 2019.

Radalla on tallentava kameravalvonta. Käyttäydyttehän niin radalla kuin varikollakin asiallisesti, jotta kaikilla on mukavaa ja voimme tarjota jatkossakin harrastajille puitteet harrastamiselle.